HTML

ORBIT-blog

Őrbottyáni Baptista Ifjúsági Blog

Friss topikok

  • Orbit: Sziasztok! Elmesélném röviden az én hétvégémet, mivel most nem voltam otthon. Csütörtökön lejöttem... (2009.02.09. 18:15) ORBIT BLOG 2009.02.09.

Linkblog

ORBIT BLOG 2009.05.03.

2009.06.28. 22:30 Orbit

*********************************************************
                          ORBIT-BLOG    --->programok frissítve, alul
**********************************************************
 
Na halihó!

Üdvözlök mindenkit, és Isten áldást kívánom a hetetekre!
Jártunk páran a falusi majálison, érdekes volt látni az embereket, hogy mit csinálnak ilyenkor, és egyáltalán megfigyelni hogy kik azok, akik itt élnek Őrbottyánban. Beszélgettem is néhány fiatallal, régi-új ismerősökkel. Akit kérdeztem azt mondta, hétvégén kocsmába jár esténként, a másik lány azt mondta, hogy ő általában sokáig alszik vasárnap és aztán szüleivel mennek valahova. Hm. Merthogy megkérdeztem, mit szoktak csinálni hétvégén. Érdekes kérdés. Az még nehezebb, hogy mi tartja vissza a baptista gyülitől, de majd igyekszem észben tartani (ha már Titeket is kérdezésre buzdítottalak).
Ismerjük meg a falut! Jézus is benne volt a társadalom vérkeringésében! Legyünk ott, legyünk benne, csak így tudunk hatással lenni a környezetünkre!

A csütörtöki ballagáson munka és másik ballagás miatt én nem tudtam részt venni, majd szombaton Logosra indultunk Huszti Norbival, ami építő volt nagyon, és még az ifi felére vissza is értünk. A bibliaiskolát továbbra is mindenkinek ajánljuk, sokat lehet épülni általa, most a keresztény fundamentumokkal foglalkoztunk.

Ifin Kelédi Marci teológushallgató volt a vendégünk, és arról beszélgettünk vele, hogy miért vagyunk keresztények és hogy mit jelent baptistának lenni. A gyökereink ezek, nem mindegy, hogy meg vannak -e!

Köszönjük mindenkinek, aki a gyerekotthonnál vállalt kétkezi munkát szombati nap során! Isten pótolja vissza minden időtöket, amiket odaszántatok!

Valakinek sikerült kérdezgetni bottyániakat a két kérdés kapcsán? (Mit csinálsz hétvégén, mi tart vissza egy gyülekezettől?) :)

Gyertek ifire szombaton! Nonoval fogunk együtt gondolkozni az időbeosztás témáján, illetve ő még levadászik valakit, akivel együtt tartják az alkalmat. Nagyon érdekes és hasznos lesz szerintem!

A kedves SZŐDI testvéreket is szívesen látjuk a programjainkon!

Hétfőnként foci! Találkozó 18.30kor az imaháznál!
Kérdésekkel bombázandó: Zaharia Dániel (Sződ): 06202404680

**********************************************************
                          ORBIT-BLOG
**********************************************************

PROGRAMOK (a változás jogát fenntartom:) ):

 
Május 9
Ifi Hotz Norbival, téma: Időbeosztás

Május 24
Evangélizáció Durkó Pistivel
Július 9-12

Gyerektábor Vácdukán
Augusztus 1
Continental Singers koncert
Augusztus 10-16
Középmagyarországi Ifi-tábor Tahi: Jézus az élet!
Szeptember 11-13
Erdélyi kirándulás és missziós út (Nagybánya)


Áldással,
Sanyi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orbitcsoport.blog.hu/api/trackback/id/tr921214449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása